In pics: industrial production across China
admin
2023-02-16 06:03:15
0

A staff member works at a production line in a new material company in Zaozhuang, east China's Shandong Province, Feb. 11, 2023. (Photo by Sun Zhongzhe/Xinhua)

A staff member installs engine hood sealing belts at an electric machinery company in Chenzhou, central China's Hunan Province, Feb. 13, 2023. (Photo by Cao Gaolin/Xinhua)

A staff member works on an automotive part at a workshop in a motor vehicle company in Xianju County of Taizhou City, east China's Zhejiang Province, Feb. 13, 2023. (Photo by Wang Huabin/Xinhua)

Staff members work at an embroidery workshop of an industrial park in Shibing County of Qiandongnan Miao and Dong Autonomous Prefecture, southwest China's Guizhou Province, Feb. 13, 2023. (Photo by Mo Guibin/Xinhua)

This aerial photo taken on Feb. 13, 2023 shows staff members operating a smart production line for optical glass in Zigui County of Yichang, central China's Hubei Province. (Photo by Wang Gang/Xinhua)

Staff members operate at a workshop in a technology equipment company in Ganzhou, east China's Jiangxi Province, Feb. 13, 2023. (Photo by Hu Jiangtao/Xinhua)

A staff member works at a workshop in an engineering machinery company in Xintian County of Yongzhou City, central China's Hunan Province, Feb. 13, 2023. (Photo by Liu Guixiong/Xinhua)

A staff member works at a workshop in a textile enterprise in Zhijiang, central China's Hubei Province, Feb. 13, 2023. (Photo by Liu Weidong/Xinhua)


相关内容

热门资讯

UART串口流控制(Flow ... 本文主要介绍关于uart,串口通信的知识点,对【UART串口流控制(Fl...
Go语言学习笔记—golang... 一 权限 权限perm,在创建文件时才需要指定,不需要创建新文件时可以将...
【Rust 日报】2022-1... 2022年度Rust调查启动:了解Rust社区和改进项目这是2022年度Rust调查。...
面向动态图网络嵌入/表示学习的... Dynamic-graph-dataset Dynamic graph/network datase...
卷积神经网络入门 前言 本文是之前和同事一些分享的笔记,还在整理中,先贴一个版本ÿ...
12.9 - 每日一题 - 4... 每日一句:漫长的人生,其实只是瞬间,一定学着,...
医疗器械标准目录 第二部分专业... 目录 二十五、医用光学和仪器 二十六、物理治疗器械 二十七、生物电信号反馈设备 二十八、医用康复器械...
优化独立站转化率时,我们到底要... 优化独立站转化率时,我们到底要转化的是什么 基础概念是非常重要的,特别是...
Oracle fga 对整个s... Oracle fga 对整个schema进行细粒度审计   INSTRUCTIONS Create ...
PLC定位不准的问题及解决方法 定位不准的问题及解决方法 本专机的工作要求是做速度/位置切换控制运行,即先以某一速度运...